EN RO  
ACASA COMPANIA CONTACT STIRI DOWNLOAD SUGESTII CLIENTI
 
  Sisteme de incalzire cu
  tuburi radiante

    ETASTAR - ES
    ETASTAR - Turbo 150
    ETASTAR - Turbo 200
    MAXISTAR
    MINITEMP
    MINISTAR
  Confectii metalice
 
 
 Produse pentru retele de apa
 
  GRUP ROMET este furnizor consacrat de produse si solutii pentru:
  - Sisteme de distributie apa, sisteme de canalizare.
  - Hidrocentrale si centrale termice, industrie navala.
  - Sisteme de irigatii.
  Toate produsele sunt avizate de Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului - Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii.

  Vanele cu sertar pana sunt dispozitive speciale montate pe conducte, recipiente si instalatii destinate transportului sau distribuirii fluidelor si au rolul de a inchide, deschide, distribui, controla si regla parametrii acestora.
 
Aplicatii in retele de abur, apa rece, apa fierbinte, petrol si hidrocarburi.
Caracteristici:
  - DN 40 - 600 mm;
 Pentru dimensiuni mai mari sau egale cu DN 250 se livreaza cu reductor.
 
  Hidrantii subterani permit racordarea unui hidrant portativ in cazul interventiilor la stingerea incendiilor.
  Hidrantii supraterani sunt utilizati la racordarea furtunurilor sau a motopompelor unitatilor de pompieri in cazul interventiilor la stingerea incendiilor, etc.

 
  Cu o traditie de peste 80 de ani, GRUP ROMET ofera o gama diversa de produse turnate , executate in conformitate cu normele europene.
  Produsele au Aviz Tehnic emis de Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului - Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii.
  Cu o experienta de peste 70 de ani, VIKING JOHNSON s-a remarcat pe piata internationala ca lider in furnizarea unor produse de exceptie destinate imbinarilor si reparatiilor de conducte.
  Produsele VIKING JOHNSON sunt certificate in Romania prin Agremente emise de Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii - Bucuresti.
 
  Utilizarea colierelor de bransare permite o conectare rapida la reeaua de distributie a apei.
  Colierele extensibile din otel inox se folosesc pentru interventiile rapide pe conductele care au ca destinatie transportul apei reci si agentului termic.
 
  Dispozitivul de protectie si montaj este utilizat pentru protectia contoarelor de apa rece, apa calda si energie termica, a schimbatoarelor de caldura cu placi sau in alte aplicatii.
 
  Aplicatii in retele de abur, gaze naturale, apa rece, apa fierbinte, fluide fara proprietati acide sau alcaline, LPG, aer comprimat.
 
   Aplicatii in retele de abur, gaze naturale, apa rece, apa fierbinte, fluide fara proprietati acide sau alcaline, LPG, aer comprimat.
 
   Aplicatii in retele de abur, gaze naturale, apa rece, apa fierbinte, fluide fara proprietati acide sau alcaline, LPG, aer comprimat.
 
 Cismele
  Cismea stradala, racordare 3/4", autogolire si protectie la inghet, complet echipata.