EN RO  
ACASA COMPANIA CONTACT STIRI DOWNLOAD SUGESTII CLIENTI
 
  Sisteme de incalzire cu
  tuburi radiante

    ETASTAR - ES
    ETASTAR - Turbo 150
    ETASTAR - Turbo 200
    MAXISTAR
    MINITEMP
    MINISTAR
  Confectii metalice
 
 
  Echipamente pentru tratarea si canalizarea apelor uzate
 
  GRUP ROMET este furnizor consacrat de echipamente si solutii pentru:
  - pomparea si transportul apelor uzate;
  - sisteme canalizare sub presiune;
  - tratarea apelor uzate menajere si industriale.
  GRUP ROMET se implica in toate etapele proiectului dumneavoastra: analiza preliminara, identificare solutie tehnica, realizare echipament, instalare, punere in functiune, training si service

  Statiile de epurare GRB-SBR sunt destinate epurarii apelor reziduale provenite provenite din retele de canalizare unitare sau separate sau a apelor reziduale industriale, tratabile biologic.
  Aceste statii de epurare se folosesc uzual pentru capacitati de 500 - 10000 persoane echivalente (PE) si se bazeaza pe tehnologia SBR putand fi adaptate foarte usor la specificul si cantitatea de apa reziduala a fiecarei aplicatii.
 
  Sistemul de canalizare sub presiune se impune ca o tehnologie de canalizare speciala, adecvata in mod deosebit zonelor de locuit si de recreere sub sau extra-urbane, cu conditii topografice defavorabile ale terenului (teren plat sau deluros), cu niveluri inalte ale panzei freatice sau cu structuri dificile ale solului.
 
   Cu o experienta remarcabila in domeniul tratarii apelor uzate, GRUP ROMET este preocupata de protectia mediului, concentrandu-si activitatea pe reutilizarea apelor tratate sau deversarea acestora in siguranta, in emisari naturali (rauri, ape de suprafata).
 
  GRUP ROMET va ofera o gama cuprinzatoare de tipuri de pompe cu diferite curbe caracteristice. Pompele submersibile cu tocator reglabil amplasat la exterior, destinat maruntirii adaosurilor uzuale din apa reziduala menajera, prezinta cel mai inalt grad de siguranta.